Skip to main content
  • Mijn profiel
AfvallenEiwittenVoeding

Oatmeal chocolade in een handomdraai!

Is oatmeal voor de kerst misschien een lekker ontbijt om de dag mee te beginnen? Wellicht denk je bij jezelf, ik ken wel lekkerdere opties om te eten als ontbijt. Maar als je iemand kent of bent die een naar stevig en lekker ontbijt hunkert, dan hebben wij een gezonde variant gevonden.

Niet duur

Ik bedoel, hoe kan iemand de dag beginnen met slechts een miezerig mueslireep of alleen maar een simpele kwark of brinta (pap) als ontbijt. Wij willen hier niemand mee beledigen, eigenlijk meer helpen. Oatmeal is niet duur, het is makkelijk en snel klaar te maken.

Oatmeal voorraad

Voor de mensen die geen zin hebben om elke dag iets vroeger op te staan om hun ontbijt klaar te maken, hebben wij de volgende tip. Maak genoeg zodat je er nog minimaal 2 dagen van kunt geniet in de ochtend. Want dit waanzinnig snelle recept laat zien hoe je niet gewoon oatmeal (havermout) maakt, maar chocolade gebakken oatmeal in een glazen pot in slechts 4 minuten.

Calorieën

Dit ontbijt bevat iets minder dan 350 calorieën. Voorziet jou van 8g vezels en bijna 14 g eiwit, zodat je even genoeg energie hebt om de ochtend aan te kunnen. Vul jouw mok met een goede lepel oatmeal en maak het af met wat fruit, zaden, noten of van iets anders lekkers en gezond.

Elke dag wordt zo een eetfeestje als je jouw ontbijt in de ochtend of de avond ervoor aan het maken bent, om het ‘s avonds of de volgende ochtend rustig op te kunnen eten.

Bron: shape.com

Close Menu
Stuur ons een WhatsApp